Скануй у магазині

Новинка!
Рамен зі смаком курки Samyang Carbo Hot Chicken - це різновид оригінальної локшини Buldak Bokkeum Myeon від Samyang, однієї з найгостріших і в цілому найгостріших корейських локшин, яку також називають "корейською вогняною локшиною". Локшина Carbo Hot Chicken Ramen від цього бренду випускається у пачці вагою 130 г і має смак італійської гострої пасти під назвою Карбонара. Хоча він менш гострий, ніж оригінальний гострий курячий рамен, але все одно досить гострий, щоб знести вам голову. Чи зможете ви впоратися з гострим курячим раменом Samyang Carbo? Сміливо перевіряємо! До оригінальної гострої курки додається вершковий сир моцарела та вершкове масло, завдяки чому виходить вершкова, але гостра страва з локшиною. Спосіб приготування: Локшину залити 600 мл окропу і варити 5 хвилин. Злийте воду з локшини, залишивши приблизно 8 ложок води. Додайте в локшину рідкий соус та обсмажте 30 секунд,